MAGICTIME: egy digitális programozható termosztát, melynek fejlesztése a legújabb mikroprocessor technológián alapul. Az elektromos készülékek formatervezésében ez a termosztát igen tekintélyes helyen szerepel, nem beszélve a precíz technikai megoldásokról és a magas megbízhatóságról. Megbízható és elegáns. A hét minden napján 8 időciklus, két hőmérsékletérték állítható be. Fűtés, hűtés, fagyvédelmi program. Nyaralási funkció. Telefonon aktiválható.
 
VISION: Ennek a termosztátnak a sokoldalúság a jellemzője, így ajánlhatjuk igényes felhasználóknak is! A VISION elnevezésű termosztátra jellemző a heti programozhatóság 30 perces időközökkel. Nyáron légkondicionáló, télen fűtésvezérlésre tudjuk használni, továbbá: fagyvédelem,nyaralási és takarítási funkció, 12/24 órás  program  megjelenítés, szivattyú beragadási védelem, rendszertehetetlenségi korrekció, hőmérséklet kiegyenlítési funkció. Telefonon aktiválható.
 
TEMPORA: A seitron magas technológiája meggyőz minket a bemutatott markáns, új, analóg programozható termosztát a TEMPORA létjogosultságáról. A tempora szó egy latin kifejezés, melynek jelentése "úgy mint rég". Ez sugallja számunkra az egyszerűséget és megbízhatóságot. Olyan egyszerűség jelenik meg ebben a készülékben, mely legyőz számos bonyolult digitális készüléket. Program mód,fagyvédelem.
 
FREETIME előnyt élvez azzal, hogy tervezéskor a
vezető technológiát alkalmazták. A könnyű programozhatóságot egy folyadékkristály kijelző segíti. Az itt használt fejlesztés a biztonságot és az egyszerűséget eredményezte. Ebből következik, hogy
az összes beállítást kézzel végezhetjük el. A számunkra felajánlott szolgáltatások az alábbiak: Fűtés/hűtés, fagyvédelem, napi programozhatóság.